EȘTI PREGĂTIT PENTRU DISTRACȚIE GARANTATĂ CU SMILEBOX?

 

 

Hai să ne cunoaștem mai bine!

 

Cabina foto SMILEBOX s-a nascut din dorința de a aduce un plus de distracție evenimentelor speciale și importante din viața ta. Vrem să fim siguri că vom surpinde cele mai frumoase zâmbete și cele mai amuzante ipostaze. SmileBox este sursa ideală de amuzament care va oferi o experiență unică și de neuitat tuturor invitaților tăi.

 

 

 

Conceptul este acela de cabină foto deschisă, la noi toată distracția este impărtășită și cu restul invitaților.

Ne place să fim creativi, așa ca am folosit toate uneltele pentru a creea și anima o cabină foto, capabilă să se muleze pe orice tip de eveniment. Fie că este vorba despre o simplă petrecere, un majorat, o nuntă sau un botez, o prezentare sau chiar mega petreceri-corporate, cabina foto este cu siguranță atracția zilei.

                            

 

De ce SMILEBOX?

                                                                           

Cabina foto SMILEBOX reprezintă soluția perfectă care te va ajuta să creezi o atmosferă COOL la orice petrecere și-ți va da libertatea, în același timp, să te distrezi, să te manifești cât mai natural: să râzi cu gura pân-la urechi, să te strâmbi în fel și chip, nu-i musai să stai ,,ca la fotograf”- drept, crispat și cu-n zâmbet forțat… Cabina foto este o adevarată explozie de bucurie, emoții, zâmbete și amintiri tipărite instantaneu, totul pentru perpetuarea sărbatorii tale, pentru a o face mai distractivă.  Fotografiile vor fi unice, originale și-n același timp, o mărturie a distracției, nu doar a evenimentului în sine!

 

         Accesorizează-te după bunul plac din gama largă de accesorii haioase și cabina foto va deveni instantaneu spațiul tău de distracție în stare pura!

 

 

 

Pentru că fotografiile printate de la cabina foto sunt nelimitate ca și numar, asistentul nostru va printa un exemplar în plus și va ruga fiecare invitat să iți lase scris in guestbook, cu ajutorul unui marker special, mesaje amuzante și urari de care să iți amintești peste ani.