Ce este o CABINA FOTO?

CABINA FOTO ESTE INGREDIENTUL PRINCIPAL PENTRU PETRECEREA PERFECTĂ

Cabina foto imbina intr-un mod armonios caracteristicile fotografiei profesionale de studio cu divertismentul si transforma fiecare cadru intr-o amintire de neuitat. Cabina foto a devenit de ceva timp un ,, must-have” la cele mai speciale evenimente. Fie că este vorba despre o simplă petrecere, un majorat, o nuntă sau un botez, o prezentare sau chiar mega petreceri-corporate sau lansări de produse, cabina foto este cu siguranță atracția zilei. Și lista nu se oprește nicicum aici… Acestă cutie fermecată poate aduce un munte de culoare și distracție oricărui eveniment important din viața ta! Cu un design modern și atrăgător ce se va încadra perfect în decorul petrecerii tale, cabina foto va oferi o experiență unică și de neuitat tuturor invitaților tăi.

Cum pot inchiria o CABINA FOTO pentru evenimentul meu?

Pentru a inchiria cabina foto SMILEBOX contacteaza-ne si impreuna vom alege cea mai buna solutie pentru evenimentul tau.

Ce este necesar pentru instalarea unei CABINE FOTO?

  • un spatiu de 2×2 m
  • acces la sursele de curent
  • umbrela/cort pentru evenimentele desfasurate in aer liber

Cum am acces la fotografii dupa eveniment?

Cabina foto SmileBox va ofera un stick cadou la finalizarea programului in care veti avea toate fotografiile realizate la cabina foto. Fotografiile originale si templeturile vor fi transmise si prin e-mail dupa eveniment si vor fi incarcate intr-o galerie publica sau privata, astfel incat invitatii tai sa aiba acces la ele.

Cat costa CABINA FOTO?

Pretul inchirierii unui photo booth pentru evenimentul tau variaza in functie de cate ore doriti sa inchiriati si ce servicii optionale extra doriti

Doresti sa primesti o cotatie de pret?  Contacteaza-ne prin e-mail sau telefonic, iar noi iti vom oferi o solutie personalizata in functie de nevoile tale.